Koop tickets Special Events Koop tickets Dinnershows

Zalen

Partyschip en Theaterschip De Ameland beschikt over 5 zalen waarvan er 3 afsluitbaar zijn. Door de diverse zalen is De Ameland inzetbaar voor diverse evenementen en festiviteiten. Zo is de zaal Grand Café geschikt voor bedrijfsfeesten, presentaties, dinnershows, live optredens, seminars, dansfeesten etc. Doordat dit de grootste zaal is van het schip met een hoogte van 5 meter zijn de mogelijkheden eindeloos! In deze bar bevindt zich een grote vaste bar.

Vanaf het Videdek heeft u een prachtig zicht op de zaal Grand Café. Het Videdek kan gebruikt worden als ontvangt of juist ingericht worden als lounge. Ook wordt deze ruimte vaak gebruikt voor de buffetten tijdens kleinere dinnershows.

De zaal Panorama Salon bevindt zich aan de voorzijde van het schip. Met ook hier een ruime vaste bar kan de ruimte op meerdere manieren gebruikt worden. Zo kunnen hier kleinere diners plaats vinden, vergaderingen, buffet ruimte of borrel ruimte.

Zaal Topdek kan bij mooi weer gebruikt worden als groot buiten terras en kan bij slecht weer overkapt worden door middel van een partytent, wat extra ruimte creëert. Doordat het Topdek afsluitbaar is en een vaste bar heeft kan de zaal ook gebruikt worden als ontvangst zaal of als zaal met apart entertainment.

Op het Zonnedek kan men heerlijk genieten van de omgevingen en als het weer dit toelaat het zonnetje. Op het zonnedek staan verschillende bankjes waar de gasten plaats kunnen nemen om
te genieten van het weer en de omgeving.

 

Contact opnemen
Actueel

Wereldhavendagen arrangement

Beleef de Rotterdamse haven!

Stap aan boord op onze schepen: Mps. Marlina, Mps. De Ameland en Mps. Brandaris / Beren Boot.

Wereldhavendagen vaarten

Alle schepen van Partyservice Nederland varen tijdens de werelhavendagen. Zo kunt u aan boord stappen voor pendeldiensten, brunchcruises, moonlightcruises, Beren Boot vaarten, rondvaarten met diner en avond vaarten met vuurwerk!

Bent u benieuwd naar het complete programma? Kijk dan op partyservice.nl/wereldhavendagen

De Brandaris is als Partyboot en Restaurantschip uniek voor Rotterdam!

Bekend als “de Berenboot” het varende buffet restaurant van de bekende Beren restaurants.
Maar de Brandaris is veel meer! Zij is goed in te zetten voor lunches, diners, rondvaarten, bijeenkomsten,
een gezellige feest avond of familie feest.
Dit alles kan met of zonder buffet.
De Brandaris is de gezelligheid binnen Partyservice Nederland.

Aan boord van de Brandaris bevinden zich 3 etages.
Benedendeks vinden wij de keuken, toiletten en bemanningsverblijven.
Op de begane grond, de VoorSalon met Bar en de AchterSalon met een buffet lift.
Op het bovendek een “Stamtafel” ruimte en de BovenSalon.
Natuurlijk is er ook een gezellig buitendek.

Nostalgisch van buiten en sfeervol en warm van binnen dat is in het kort de beste omschrijving van partyboot de Brandaris.

Partyschip De Brandaris is uitermate geschikt als varend restaurant, maar zeker goed inzetbaar voor recepties,
lunches en feestavonden tot 150 gasten.
Haast alles kan en mag aan boord van deze gezellige varende locatie.

Afhuur schip
Het schip is ook in te zetten zonder Berenbuffet, voor recepties, pendel en-of rondvaarten, bedrijfsuitjes, bruiloften of jubilea.
Vraag direct een offerte aan of neem contact op met een van onze medewerkers via rotterdam@berenboot.nl
of bel naar 010 – 4361911.

Zoveel thema’s, zoveel locaties…  Op onze website www.party-arrangementen.nl vind u diverse kant en klare feesten om met uw collega’s, vrienden, familie of kennissen een geslaagd feestje te bouwen. Echt feesten, lekker griezelen, back to the 80’s of iets actiefs echt alles is mogelijk!

Buiten onze kant en klare feestconcepten kunnen wij ook uw zakelijke borrel, vergadering of (her)opening organiseren. Blader eens door al onze fantastische arrangementen en geniet van het uitgebreide aanbod.

Heeft u vragen neem dan contact op met een van onze medewerkers via info@partyservice.nl of bel via 0900 – 2353337 of vul geheel vrijblijvend het offerte formulier in.

Uiteraard bent u van harte welkom de bijzondere locaties te bezoeken. Maak geheel vrijblijvend een afspraak met een van onze verkopers.