Zalen

Partyschip en Theaterschip De Ameland beschikt over 5 zalen waarvan er 3 afsluitbaar zijn. Door de diverse zalen is De Ameland inzetbaar voor diverse evenementen en festiviteiten. Zo is de zaal Grand Café geschikt voor bedrijfsfeesten, presentaties, dinnershows, live optredens, seminars, dansfeesten etc. Doordat dit de grootste zaal is van het schip met een hoogte van 5 meter zijn de mogelijkheden eindeloos! In deze bar bevindt zich een grote vaste bar.

Vanaf het Videdek heeft u een prachtig zicht op de zaal Grand Café. Het Videdek kan gebruikt worden als ontvangt of juist ingericht worden als lounge. Ook wordt deze ruimte vaak gebruikt voor de buffetten tijdens kleinere dinnershows.

De zaal Panorama Salon bevindt zich aan de voorzijde van het schip. Met ook hier een ruime vaste bar kan de ruimte op meerdere manieren gebruikt worden. Zo kunnen hier kleinere diners plaats vinden, vergaderingen, buffet ruimte of borrel ruimte.

Zaal Topdek kan bij mooi weer gebruikt worden als groot buiten terras en kan bij slecht weer overkapt worden door middel van een partytent, wat extra ruimte creëert. Doordat het Topdek afsluitbaar is en een vaste bar heeft kan de zaal ook gebruikt worden als ontvangst zaal of als zaal met apart entertainment.

Op het Zonnedek kan men heerlijk genieten van de omgevingen en als het weer dit toelaat het zonnetje. Op het zonnedek staan verschillende bankjes waar de gasten plaats kunnen nemen om
te genieten van het weer en de omgeving.