Koop tickets Special Events Koop tickets Dinnershows

FAQ

Meest gestelde vragen

Is de Brandaris en de Beren Boot dezelfde boot?

Dat klopt. De boot draagt de naam de Brandaris en is voor diverse gelegenheden in te zetten. Tevens vaart de boot onder de naam de Beren Boot, met reguliere rondvaarten van 2,5 uur met het wellicht bekende Berenbuffet.

Indien gewenst halen wij het Beren Boot -uiterlijk uit de boot bij het afhuren van de Brandaris.

Is de locatie te bereiken met openbaar vervoer?

Ja, dit is ook zeker mogelijk.

  • Metro: Neem de metro naar station Coolhaven of Dijkzicht. Beide stations zijn gelegen op de rode metro lijn (lijn A, B of C). Vanaf daar is het 10 minuten lopen naar de Parkhaven
  • Tram: Met tramlijn 8 kun je uitstappen bij de halte Dijkzicht/Euromast. Vanaf dit punt is het 5 minuten lopen naar de Parkhaven.
Kan ik vrijblijvend De Ameland komen bezichtigen?

De Ameland vrijblijvend bezichtigen is geen enkel probleem. Door de locatie eerst samen te bezichtigen is een offerte uitbrengen op basis van uw wensen makkelijker.

Neem contact op met een van onze werknemers om een afspraak in te plannen via info@partservice.nl of telefonisch via 0187-642090.

Waar kan ik mijn auto parkeren?

Aan de kade waar de boot aangemeerd ligt, kun je gemakkelijk de auto parkeren.  Onlangs zijn de parkeerautomaten omgebouwd naar pin, dit systeem werkt erg traag. Houd hier rekening mee, door vroegtijdig bij aankomst te parkeren. Om tijd te besparen kun je ook 06-parkeren, via SMS of een smartphone app. Dit kan via diverse aanbieders. De parkeerzone is 120. Het is tot 18.00 uur betaald parkeren. Het tarief id 1,00 per 18 minuten (prijs onder voorbehoud).

Waar ligt de Ameland aangemeerd?

De Ameland ligt aan de Parkhaven (t.o. de Euromast) in Rotterdam. Deze locatie gemakkelijk bereikbaar per auto en openbaar vervoer.

Wanneer zijn jullie bereikbaar?

Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:15 uur. Daarnaast kunt u ons ook altijd mailen via info@partyservice.nl. Wij zullen dan zo snel mogelijk uw vraag beantwoorden.

Welke kosten zijn er verbonden aan het opstellen van een op maat gemaakte offerte?

Een vrijblijvende offerte is geheel gratis. Zodra er maatwerk aan te pas komt is er een mogelijkheid dat de kosten voor het aantal personeelsuren in rekening wordt gebracht. Informeer hierover even bij uw contactpersoon.

Wordt er rekening gehouden met mijn dieet wensen?

Wij zullen altijd rekening houden met uw dieet wensen. De koks bereiden graag voor u ook een gerecht waarvan u kunt genieten! Graag vernemen wij dit c.a. twee weken voor aanvang van het evenement.

Zijn de prijzen inclusief of exclusief btw?

De prijzen die vermeld staan op de website zijn inclusief 6% en 21% btw.

Contact opnemen
Actueel

Zoveel thema’s, zoveel locaties…  Op onze website www.party-arrangementen.nl vind u diverse kant en klare feesten om met uw collega’s, vrienden, familie of kennissen een geslaagd feestje te bouwen. Echt feesten, lekker griezelen, back to the 80’s of iets actiefs echt alles is mogelijk!

Buiten onze kant en klare feestconcepten kunnen wij ook uw zakelijke borrel, vergadering of (her)opening organiseren. Blader eens door al onze fantastische arrangementen en geniet van het uitgebreide aanbod.

Heeft u vragen neem dan contact op met een van onze medewerkers via info@partyservice.nl of bel via 0900 – 2353337 of vul geheel vrijblijvend het offerte formulier in.

Uiteraard bent u van harte welkom de bijzondere locaties te bezoeken. Maak geheel vrijblijvend een afspraak met een van onze verkopers.

Wereldhavendagen arrangement

Beleef de Rotterdamse haven!

Stap aan boord op onze schepen: Mps. Marlina, Mps. De Ameland en Mps. Brandaris / Beren Boot.

Wereldhavendagen vaarten

Alle schepen van Partyservice Nederland varen tijdens de werelhavendagen. Zo kunt u aan boord stappen voor pendeldiensten, brunchcruises, moonlightcruises, Beren Boot vaarten, rondvaarten met diner en avond vaarten met vuurwerk!

Bent u benieuwd naar het complete programma? Kijk dan op partyservice.nl/wereldhavendagen

De Brandaris is als Partyboot en Restaurantschip uniek voor Rotterdam!

Bekend als “de Berenboot” het varende buffet restaurant van de bekende Beren restaurants.
Maar de Brandaris is veel meer! Zij is goed in te zetten voor lunches, diners, rondvaarten, bijeenkomsten,
een gezellige feest avond of familie feest.
Dit alles kan met of zonder buffet.
De Brandaris is de gezelligheid binnen Partyservice Nederland.

Aan boord van de Brandaris bevinden zich 3 etages.
Benedendeks vinden wij de keuken, toiletten en bemanningsverblijven.
Op de begane grond, de VoorSalon met Bar en de AchterSalon met een buffet lift.
Op het bovendek een “Stamtafel” ruimte en de BovenSalon.
Natuurlijk is er ook een gezellig buitendek.

Nostalgisch van buiten en sfeervol en warm van binnen dat is in het kort de beste omschrijving van partyboot de Brandaris.

Partyschip De Brandaris is uitermate geschikt als varend restaurant, maar zeker goed inzetbaar voor recepties,
lunches en feestavonden tot 150 gasten.
Haast alles kan en mag aan boord van deze gezellige varende locatie.

Afhuur schip
Het schip is ook in te zetten zonder Berenbuffet, voor recepties, pendel en-of rondvaarten, bedrijfsuitjes, bruiloften of jubilea.
Vraag direct een offerte aan of neem contact op met een van onze medewerkers via rotterdam@berenboot.nl
of bel naar 010 – 4361911.