Koop tickets Special Events Koop tickets Dinnershows

Wereldhavendagen

Ook De Ameland vaart dit jaar met de Wereldhavendagen weer door de Rotterdamse havens.
Het thema van dit jaar is nog niet bekend.

Hieronder een overzicht van onze bezigheden tijdens de Wereldhavendagen:

vrijdag 1 september 2017 :
Tijdens de Wereldhavendagen genieten van onze spetterende rondvaart. Overdag kunt u in Rotterdam genieten van de Wereldhavendagen en ’s avonds stapt u aan boord van het Rotterdamse partyschip “De Ameland” om zo de wereldhavendagen vanaf het water te bekijken tijdens een spetterende feestavond.

Het feest begint al bij binnenkomst waar u door lichtmatroos Kareltje met zijn swingende accordeon en Johnny Valentino, de host van de avond op vrolijke wijze ontvangen wordt.

Vanaf het begin al zorgt de DJ voor lekkere muziek, afgewisseld met een set live music van Johnny Valentino en zijn geweldige zangeressen! Tussendoor wordt u steeds verrast door Johnny en zijn cast. Dan is tijd voor de hoofdact… de muziek zwelt op en een aankondiging doet de spanning stijgen, daar is hij… Belviz!! Binnen enkele ogenblikken staat Partyschip de Ameland geheel op zijn kop. Belviz brengt de hits van toen en nu, het feest is nu in volle gang en dan wordt er door het feestteam nog een extra schepje kolen op het vuur gegooid, tijd om lekker los te gaan met veel feestmuziek en lekkere danceclassics, onder leiding van showmaster Johnny Valentino.

Het is een feestelijke rondvaart met entertainment, geen dinnershow waar u aan tafel blijft zitten. Er is niet altijd voor iedereen een vaste zitplaats, het is de bedoeling dat u geniet van het uitzicht en rondloopt op het schip, lekker dansen op de muziek van Johnny Valentino, drinken, lekker eten en vooral genieten. Een avond om niet meer te vergeten! Leuk entertainment een heerlijk varen op de Rotterdamse wateren met lekkere hapjes.

Tijden
Vanaf 19:30 uur bent u van harte welkom aan boord van Partyschip De Ameland. Om 20:00 uur gooien wij de trossen los en zetten koes richting de Rotterdamse havens en skyline.
Om 24:00 uur is het einde van een fantastische avond aan boord van De Ameland.

Arrangement
De prijs is € 59,50 per persoon. Deze prijs is voor de havencruise, het entertainment en het eten. Dit is exclusief drankenarrangement vanaf €20,00 (minimaal 2) en € 8,50 reserveringskosten per boeking.
In het arrangement:

 • Ontvangst met koffie/thee met een kleine lekkernij
 • Knabbelgarnituur
 • Standjes met Warm & koude lekkernijen
 • Verrassings Dessertje
 • Bittergarnituur
 • Live entertainment
 • Havencruise

 

Zaterdag 2 september 2017 “De Ameland en de Beren Boot” :
Vaar mee door de Wereldhaven Rotterdam aan boord van Mps. De Ameland & De Beren Boot. We vertrekken om circa 20:00 uur vanaf de Parkhaven en nemen u mee op een gezellige rondvaart, langs de skyline van Rotterdam, afhankelijk van route en getij varen we bijvoorbeeld onder de Erasmusbrug, Willemsbrug en van Brienenoordbrug door, of we bezoeken een van de havens. (o.v.b.v. stremmingen en regulaties door het havenbedrijf)

U neemt een kijkje op de wereldhavendagen vanaf het water, bijvoorbeeld een kijkje in de havens die 24 uur per dag bruisen van de activiteiten en niet te vergeten varen we langs de SS Rotterdam. U kunt genieten van het uitzicht op het zonnedek en onder het genot van ons uitbreiden warme en koude buffetten, een drankje en een heerlijke havencruise beleven. Tevens is er op het water een drukte met schepen en  activiteiten, waar u ogen te kort voor heeft. Kijk u op: www.wereldhavendagen.nl

Tijden
Vanaf 19:30 uur bent u van harte welkom aan boord van Partyschip De Ameland of De Beren Boot. Om 20:00 uur gooien wij de trossen los en zetten koes richting Rotterdamse havens en skyline. Het is een rondvaart, het is de bedoeling dat u geniet van het uitzicht en rondloopt op het schip, lekker eten, lekker dansen, drinken en genieten.
Tijdens en iets voor het Vuurwerk begint, zullen we stilliggen op de Maas,  dit i.v.m. het zicht op het vuurwerk. Om 23:30 uur is het einde van een leuke rondvaart aan boord van De Ameland of De Beren Boot.

Arrangement
Deze rondvaart bedraagt € 44,95 per persoon. Deze prijs is voor de buffetten, havencruise en het live entertainment. Dit is exclusief € 8,50 reserveringskosten per boeking.
In het arrangement:

 • DJ of band (nog niet bekent)
 • Heerlijke warme en koude buffetten
 • Feestelijk nagerecht
 • Spectaculaire demonstraties op het water
 • Prachtig uitzicht op de haven van Rotterdam
 • Vuurwerk verzorgt door de wereld haven dagen (weersafhankelijk)

Tijdens de vaart kunt u consumptiemuntjes aanschaffen. Met de muntjes kunt u dranken bestellen bij de bar. Ook kunt u de drankjes uitkopen voor € 23,50 per persoon.

Vaarprogramma onder voorbehoud i.v.m. stremmingen en verkeerstoelatingen.

 

Contact opnemen
Actueel

Zoveel thema’s, zoveel locaties…  Op onze website www.party-arrangementen.nl vind u diverse kant en klare feesten om met uw collega’s, vrienden, familie of kennissen een geslaagd feestje te bouwen. Echt feesten, lekker griezelen, back to the 80’s of iets actiefs echt alles is mogelijk!

Buiten onze kant en klare feestconcepten kunnen wij ook uw zakelijke borrel, vergadering of (her)opening organiseren. Blader eens door al onze fantastische arrangementen en geniet van het uitgebreide aanbod.

Heeft u vragen neem dan contact op met een van onze medewerkers via info@partyservice.nl of bel via 0900 – 2353337 of vul geheel vrijblijvend het offerte formulier in.

Uiteraard bent u van harte welkom de bijzondere locaties te bezoeken. Maak geheel vrijblijvend een afspraak met een van onze verkopers.

De Brandaris is als Partyboot en Restaurantschip uniek voor Rotterdam!

Bekend als “de Berenboot” het varende buffet restaurant van de bekende Beren restaurants.
Maar de Brandaris is veel meer! Zij is goed in te zetten voor lunches, diners, rondvaarten, bijeenkomsten,
een gezellige feest avond of familie feest.
Dit alles kan met of zonder buffet.
De Brandaris is de gezelligheid binnen Partyservice Nederland.

Aan boord van de Brandaris bevinden zich 3 etages.
Benedendeks vinden wij de keuken, toiletten en bemanningsverblijven.
Op de begane grond, de VoorSalon met Bar en de AchterSalon met een buffet lift.
Op het bovendek een “Stamtafel” ruimte en de BovenSalon.
Natuurlijk is er ook een gezellig buitendek.

Nostalgisch van buiten en sfeervol en warm van binnen dat is in het kort de beste omschrijving van partyboot de Brandaris.

Partyschip De Brandaris is uitermate geschikt als varend restaurant, maar zeker goed inzetbaar voor recepties,
lunches en feestavonden tot 150 gasten.
Haast alles kan en mag aan boord van deze gezellige varende locatie.

Afhuur schip
Het schip is ook in te zetten zonder Berenbuffet, voor recepties, pendel en-of rondvaarten, bedrijfsuitjes, bruiloften of jubilea.
Vraag direct een offerte aan of neem contact op met een van onze medewerkers via rotterdam@berenboot.nl
of bel naar 010 – 4361911.

Ook De Ameland vaart dit jaar met de Wereldhavendagen weer door de Rotterdamse havens.
Dit jaar is het thema “De Droomhaven” en wij gaat dit zeker waarmaken…

Hieronder een overzicht van onze bezigheden tijdens de Wereldhavendagen:

Vrijdag 2 en zaterdag 3 september 2016 “Bedrijfsfeesten” :

Een bedrijfsfeest/personeelsuitje plannen tijdens de Wereldhavendagen? Dat kan bij De Ameland! Een geweldige rondvaart langs de skyline van Rotterdam, onder de Erasmusbrug, Willemsbrug en van Brienenoordbrug.
En genieten met uw collega’s van de spectaculaire bezigheden op het water onder het genot van een hapje en een drankje…

Neem voor meer informatie contact met ons op via info@partyservice.nl of bel naar 0900-2353337 en wij bezorgen u een vaart om nooit te vergeten…

Zondag 4 september 2016  “TOHW” :

Vaar mee door de Wereldhaven Rotterdam aan boord van Mps. De Ameland. We vertrekken om 20:15 uur vanaf de waternetsteiger in de Parkhaven (naast de Chinese boot) en nemen u mee op een geweldige rondvaart, langs de skyline van Rotterdam, onder de Erasmusbrug, Willemsbrug en van Brienenoordbrug.

We nemen een kijkje in de havens die 24 uur per dag bruisen van de activiteiten en niet te vergeten varen we langs de SS Rotterdam. U kunt genieten van het uitzicht op het zonnedek en onder het genot van een drankje en hapje een heerlijke havencruise beleven. Tevens is er op het water een geweldig demonstratie programma waar u ogen te kort voor heeft. Kijk u op: www.wereldhavendagen.nl

Tijden
Vanaf 19:30 uur bent u van harte welkom aan boord van Partyschip De Ameland. Om 20:15 uur gooien wij de trossen los en zetten koes richting Rotterdamse havens en skyline. Om 23:30 uur is het einde van een fantastische rondvaart aan boord van De Ameland.

Arrangement
Deze rondvaart bedraagt €22,50 per persoon. Deze prijs is voor de havencruise en het live entertainment. Dit is exclusief € 8,50 reserveringskosten per boeking. In het arrangement: Tijdens de vaart kunt u consumptiemuntjes halen. Met de muntjes kunt u:

 • Live entertainment
 • Spectaculaire demonstraties op het water
 • Prachtig uitzicht op de haven van RotterdamTijdens de vaart kunt u consumptiemuntjes halen.
  Met de muntjes kunt u:
 • Dranken bestellen bij de bar
 • Overheerlijke snacks/gerechten te kopen op verschillende plaatsen op het schip Entertainment