Oud en Nieuw

WE ALL LOVE 80’S 90’S 00’S – NYE CRUISE

Locatie:Parkhaven (Euromast)

Plaats:Rotterdam

Datum:31 / Dec / 2015

Tijd:22:00 – 4:00 uur                             TICKETS klik hier

Oud & Nieuw moet ieder jaar goed gevierd worden en natuurlijk mag WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s dan niet ontbreken. De jaarwisseling schreeuwt om een unieke locatie met klasse waar een goed feest gebouwd kan worden. Na het doorslaande succes van vorig jaar kiest WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s deze jaarwisseling opnieuw voor een heuse ‘cruise’. Op donderdag 31 december verzorgt het meest danceable 80’s, 90’s en 00’s concept in Rotterdam een geheel eigen NYE CRUISE! Kom aan boord en geniet van de geweldige sfeer, de heerlijke champagne en het prachtige vuurwerk terwijl je jezelf terug in de tijd waant met de lekkerste hits en visuals uit de 80’s, 90’s en 00’s!

UNIEKE LOCATIE & NATIONALE VUURWERK SHOW

Zoals al eerder genoemd is er wederom gekozen voor de WE ALL LOVE NYE BOAT. Dit schip zal voorzien zijn van maar liefst drie verdiepingen met de favoriete hits uit de leukste decennia ooit. Waan je terug in de tijd met de hits van Michael Jackson, dans op Robin S en laat je moves uitblinken op de muziek van Justin Timberlake!
Om 00.00u zal de WE ALL LOVE NYE BOAT bij de Erasmusbrug aanmeren om alle bezoekers te trakteren op een wel heel uniek ‘twaalf uur moment’ tijdens het Nationale Vuurwerk vanaf de Rotterdamse Erasmusbrug. Een beter uitzicht op deze spectaculaire vuurwerkshow vanaf de Maas bestaat niet!

Tijdens elke editie van WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s nemen de beste DJ’s plaats achter de draaitafels om een super feest te verzorgen met alle danceable hits uit de charts van de 80’s, 90’s en 00’s. De VJ’s zullen je verrassen met alle legendarische film- en televisiemomenten. Zet dus deze nu al legendarische editie met stip in je agenda voor een onvergetelijke jaarwisseling!

EARLYBIRD TICKETS & PRESALE

De earlybird tickets voor de snelle beslissers gaan 21 oktober om 19.00 uur online via www.wealllove.com in de voorverkoop en kosten slechts 25,00 euro (ex fee). Let op, deze kaarten zijn beperkt beschikbaar dus wacht niet te lang, op = op! De normale presale zal starten wanneer alle earlybird tickets zijn uitverkocht en kosten 35,00 euro (ex fee), deze kaarten zijn ook online verkrijgbaar via www.wealllove.com .

BELANGRIJK: BOARDING

De opstapplaats voor de WE ALL LOVE NYE Cruise is bij de Parkhaven in Rotterdam, onderaan de Euromast. Hier is ook parkeergelegenheid. Het (boot)feest zal duren van 22.00 tot 04.00 uur. Er zijn twee tijdstippen om op te stappen. Houdt hier rekening mee en zorg dat je op tijd aanwezig bent aan de kade, de boot wacht namelijk niet! De eerste boarding is van 22.00 tot 23.00 uur en de tweede boarding is van 01.00 tot 01.30uur.

TICKETS klik hier