Walking diner

Walking dinner Petit (€ 26,50 per persoon)

–  Lamsham met rabarber;
–  Carpaccio van gemarineerde ossenhaas met pesto en pijnboompitten;
–  Schilderij van gemarineerde witlof en komkommerkrullen met Hollandse garnalen;

–  Velouté van tomaat met een garnituur van courgette en Parmezaanse kaas en crème fraîche;
–  Crème soep van witte ui en hopscheuten;

–  Witte asperges met versgerookte zalm;
–  Tranches kalfshaas met Madeira en rozijnen;
–  Kabeljauw op de huid gebakken geserveerd op gefrituurde prei;
–  Gegrilleerde kuikenborst in oregano-roomsaus;
–  Ravioli gevuld met ricotta en een bechamelle saus.

–  Mini-parfait van witte en pure chocolade;
–  Tartelette met aardbei en afgeglaceerd met pure chocolade.

Uitgaande van 7 items per persoon. (Zijn kleiner als bij gewone walking dinner)

 

Walking dinner Chef (€ 28,50 per persoon)

–  Compositie van geconfijte eendenbout en borst, gelakt met hoisin saus;
–  Salade van Stolwijkse kaas met atjar van grover groenten;
–  Lichtgebonden witlofsoep met een coquille;

–  Kabeljauw op de huid gebakken, geserveerd op een salade van kropsla;
–  Gegrilleerde Label Rouge kippenborst met fijn gesneden diverse groenten;

–  In de oven gegaarde tongscharfilet, gevuld met een tartaar van verse zalm, afgemaakt met een Hollandiase saus;
–  Gevulde courgette met couscous, geserveerd met gegrilleerde oesterzwammen en een pesto schuim;

–  Panna cotta met Italiaansschuim en gebakken aardbeien;
–  Versfruit salade met huisgemaakt hangop;
–  Bavarois van sinaasappel met een kletskop.

Uitgaande van 7 items per persoon. (Zijn kleiner als bij gewone walking dinner)